Политика

Вы удивитесь, кто готовит провокации в храмах Московского патриархата

15 октября 2017 12:00

Останніми днями російські та окремі вітчизняні ЗМІ активно поширюють інформацію щодо провокацій, які начебто готуються українськими національно-патріотичними силами відносно культових споруд УПЦ МП у м.Києві.

СБУ офіційно інформує, що насправді за спробами організації цих провокацій та їх інформаційним супроводом безпосередньо стоять представники так званого «Комітету порятунку України» (створений екс-прем'єром Януковича Миколою Азаровим - ред.), які несуть персональну відповідальність за організацію масових вбивств мирних громадян під час Революції Гідності та розв’язування військової агресії РФ проти України, повідомляє Главное з посиланням на прес-центр СБУ.

За оперативними даними СБУ до виконання провокацій планується залучити членів окремих вітчизняних громадських організацій, які активно співпрацюють з російськими спецслужбами та їх політичними проектами в Україні ще з початку 2000-х років.

Так, разом із представниками «Євразійського молодіжного руху» Олександра Дугіна псевдопатріоти з цих організацій причетні до здійснення ряду антиукраїнських акцій – пошкодження пам’ятника воїнам УПА в Харкові у грудні 2006 року, знищення пам’ятного знаку на честь прийняття Конституції України на горі Говерла у жовтні 2007 року та інших. Служба безпеки України вживатиме вичерпних заходів для попередження будь-яких провокацій та спроб дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію у місті Києві та в державі в цілому.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling