Харьков

Под Харьковом из-за дурости матери погиб 3-летний ребенок

15 октября 2017 14:00

В субботу, 14 октября, в селе Хотомля недалеко от Харькова произошел пожар, в результате которого погибла 3-летняя девочка и ее 57-летняя бабушка.

На Харківщині внаслідок пожежі загинули дві людини

За попередніми даними, пожежа в житловому будинку в селі Хотімля Вовчанського району сталася внаслідок необережного поводження з пальним.

Повідомлення про подію надійшло до чергової частини Вовчанського відділу поліції вчора о 16:10 з Державної служби надзвичайних ситуацій.

Після ліквідації пожежі в будинку було виявлено два тіла - трирічної дівчинки та її 57-річної бабусі. Правоохоронцями встановлено, що в помешканні мешкали 32-річна жінка зі своїм 48-річним співмешканцем, 57-річною матір’ю та п’ятьма малолітніми дітьми.

В поліції родина характеризується як неблагополучна та малозабезпечена. При опитуванні матері дітей, жінка пояснила, що її 8-річний син хотів заправити бензопилу пальним, щоб покосити на вулиці траву. Хлопець заніс в будинок бензопилу та почав її заправляти. Мати при цьому взяла цигарку та закурила, в результаті попіл впав на краплі бензину і почалося загоряння в будинку. В результаті пожежі трирічна дівчинка та її бабуся загинули, інші діти доставлені до Харківської міської клінічної лікарні. Стан здоров’я постраждалих встановлюється.

Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling