Новини

Вниманию захвативших вертолетную площадку в Киеве. Этот объект - в госсобственности!

17 Жовтня 2017 10:31

Еще 3 августа 2017 Апелляционным судом города Киева принято решение о наложении ареста и запрете пользоваться, распоряжаться и отчуждать земельные участки площадью более 2 га и расположенных на этих участках более 5 объектов недвижимого имущества, находящихся по адресу: г. Киев, Парковая дорога, владельцем которых является ООО «Амадеус Ко». Об этом в Facebook сообщила спикер Генпрокуратуры Лариса Сарган.

До уваги тих, хто захопив вертолітний майданчик на Парковій. Цей об'єкт – у власності держави!
Генеральна прокуратура України за нього довго боролася у судах!

03.08.2017 Апеляційним судом міста Києва прийнято рішення про накладення арешту та заборону користуватися, розпоряджатися та відчужувати земельні ділянки площею понад 2 га. та розташованих на цих ділянках понад 5 об’єктів нерухомого майна, які знаходяться за адресою: м. Київ, Паркова дорога, власником яких є ТОВ «Амадеус Ко».

Відповідно до ст. 100 КПК України, судом визначено порядок зберігання вказаного майна шляхом передачі його для організації охорони, відповідального зберігання, проведення поточних ремонтів, обслуговування, підтримання вказаного майна у належному стані та оперативного управління – Державному підприємству «Фінансування інфраструктурних проектів».

Нагадаю також, що Управлінням з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями, Генеральної прокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного будівництва об’єкту інженерної та транспортної інфраструктури (вертолітного майданчика) на Парковій дорозі в місті Києві за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 5 ст. 298, ст. 356,ч. 1 ст. 358, ч.2 ст. 364, ч. 2 ст. 364, ч. 2 ст. 364-1, ч. 3 ст. 368-4 КК України.

В ході досудового розслідування у вказаному кримінальному провадження ухвалою суду від 04.07.2014 накладено арешт на нежитлові приміщення за адресою: м. Київ, Паркова дорога.

Також рішенням суду від 07.03.2017 накладено арешт на майно, а саме заборонено вчиняти будь-які дії щодо відчуження корпоративних прав ТОВ «Амадеус Ко», що належать його співзасновникам Хом’яку О.В. та Файнроуд Бізнес ПОВ шляхом заборони їх відчуження, а також заборонити державному реєстратору та нотаріусам вносити зміни пов’язані зі зміною засновників ТОВ «Амадеус Ко», зміни в статутні документи товариства, а також вчинення інших будь-яких реєстраційних дій щодо ТОВ «Амадеус Ко».

За результатами розслідування, 14.07.2017 колишньому Київському міському голові Черновецькому Л.М., в порядку передбаченому Кримінальними процесуальним кодексом України, повідомлено про підозру у вчиненні вказаного вище кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, вживаються заходи щодо встановлення інших осіб, причетних до вчинення вказаних кримінальних правопорушень.

Накануне партии "Национальный корпус", "Свобода" и "Правый сектор" объявили, что берут контроль над так называемой "вертолетной площадкой Януковича" на Парковой дороге возле Верховной Рады Украины.

"Мы требуем немедленно остановить "неопределенный статус" этого сооружения и вернуть его в государственную собственность... Сегодня это здание приносит деньги так называемой "Семье", - говорится в заявлении "Нацкорпуса".


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling