Новини

В Киеве из детского сада похитили ребенка (фото)

20 Жовтня 2017 20:20

Трагедія трапилася дві години тому на столичній Оболоні в дошкільному навчальному закладі №606. Поки батько викраденоїдівчинки пішов до забирати старшу донечку, невідомий чоловікзабрав дитину і втік.

О 17:20 до чергової частини Оболонського управління поліції надійшлоповідомлення від місцевого мешканця про те, що у нього в дитячому садочкувикрали дитину. За вказаною адресою терміново прибули правоохоронці.

На місці події поліцейські з’ясували, що чоловік прийшов разом іздвомісячною дитиною у садочок забрати старшу доньку. Він залишив візочокіз дівчинкою під східцями на першому поверсі будівлі, а сам пішов у групу. Коли ж через кілька хвилин повернувся, виявив порожній візочок без переносної корзини.

Зі слів жінки, яка також прийшла у садочок за дитиною, вона бачилапідозрілого чоловіка із грудною дитиною на руках, який швидко виходив ізбудівлі. Зловмисник ніс дитину у переносній корзині фіолетового кольору.

Прикмети чоловіка: одягнений у чорну балонову куртку до колін та чорнув’язану шапку. Вік приблизно 30 років, середньої статури, близько 180 см зросту.

Прикмети дівчинки: майже двомісячне немовля, загорнута у «конвертик» білого кольору, одягнена у рожеву шапочку на зав’язках, рожеву махровукофтинку, сині повзунки.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальнепровадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викраденнялюдини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятироків тюремного ув’язнення.

Правоохоронці звертаються до всіх небайдужих громадян, якщо ви володієтебудь-якою корисною інформацією щодо даної події, терміново телефонуйте102.



Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling