Криминал

В Харькове - очередное смертельное ДТП

21 октября 2017 13:33

У Харкові внаслідок ДТП загинув чоловік. Постраждалі з травмами різного ступеня тяжкості були доставлені до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги, повідомляє Главное з посиланням на Відділ комунікації поліції Харківської області

Вчора, 20 жовтня, близько 22:25 на перехресті вулиць Гвардійців Широнинців та Валентинівської сталося зіткнення автомобіля «Деу Ланос», під керуванням 30-річного мешканця міста Харкова, та «БМВ».

Внаслідок аварії бригадою швидкої медичної допомоги до лікарні були доставлені четверо постраждалих: 30-річний водій та 27-річний пасажир «Део Ланос», 29-річний водій та 34-річна пасажирка іномарки. Водій автівки «Деу Ланос» від отриманих травм помер в лікарні. Стан здоров’я інших учасників ДТП медики оцінюють як задовільний.

Слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling