Новини

Похитительница младенца в Киеве говорит, что выкинула своего ребенка на мусорку

21 Жовтня 2017 14:45

Викрадачка дитини у Києві пояснює свій вчинок тим, що вони зі співмешканцем втратили свою дитину місяць тому. Про це на брифінгу, який транслював “Прямий”, повідомив начальник ГУ нацполіції у Києві Андрій Крищенко, пише Главное.

«Одна з версій – яку вона розказує – вони втратили дитину місяць тому, викинули її на смітник. Ми ще будемо з’ясовувати усі ці події, тому що поліцією Києва не зафіксовано за останній місяць знайдення трупів немовлят на смітник. Тому ми будемо зясовувати, вона покаже, куди вона її викинула», – вказав Крищенко.

За словами жінки, вона забрала дитину начебто “інстинктивно”, коли побачила її у люльці.

Нагадаємо, напередодні столична поліція оголосила про розшук двомісячного немовля, якого викрали невідомі. Трагедія сталася в столичному районі Оболонь в дошкільному навчальному закладі №606. Поки батько викраденої дівчинки пішов до забирати старшу доньку, невідомий чоловік забрав дитину і втік. Згодом стало відома, що дитину викрала жінка. Правоохопонці оприлюднили її фоторобот.

Сьогодні стало відомо, що правоохоронці знайшли півторамісячну дівчинку, яку вчора серед біла дня вкрали в одному з дитсадків Києва. Жінку, що відповідальна за викрадення, затримано.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling