Новини

В Харькове полицейские спасли от суицида мужчину

22 Жовтня 2017 15:36

Сьогодні, о пів на третю годину ночі, на спецлінію 102 надійшло повідомлення про конфлікт в одній із квартир на вулиці Петра Григоренка. Прибувши за вказаною адресою, жінка повідомила поліцейським, що у неї відбувся конфлікт з колишнім чоловіком. Патрульні провели із учасниками сварки бесіду, в результаті якої конфлікт було вичерпано. Від написання заяв громадяни відмовилися, а жінка поїхала до себе додому.

Проте, через 15 хвилин патрульні знову отримали виклик про конфлікт вже на вулиці Танкопія. Заявниця, з якою спілкувалися правоохоронці напередодні, повідомила про те, що колишній чоловік прийшов до її будинку, заліз на балкон її квартири, що знаходиться на другому поверсі, та має намір звести рахунки зі своїм життям. Поліцейські оперативно прибули на місце події та встигли завадити хибним діям громадянина, який вже мав намір стрибнути з балкону із мотузкою на шиї.

Патрульні вгамували чоловіка та передали співробітникам швидкої медичної допомоги. Громадянина шпиталізували для огляду до лікарні.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling