Общество

Киевляне приносят вкусняшки гвардейцам, обеспечивающим порядок под Радой (фото)

22 октября 2017 17:18

Мешканка міста Києва, педагог за фахом Лілія, підтримала військовослужбовців Національної гвардії України, які забезпечують охорону громадського порядку урядовому кварталі столиці і, дякуючи гвардійцям, передала їм солодощі.

«Я приїхала до хлопців з гостинцями. Головна мета цієї простої акції простої киянки – підтримати нашу Національну гвардію, яка захищає нас та оберігає наш спокій… Я задоволена зустріччю з ними, побачила, що ці хлопці мужні, сильні, красиві, що годують їх добре, а командири турбуються та переживають за них. І впевнена, що у нас все буде гаразд», - сказала вона.

Киянка прийшла підтримати гвардійців після того, як побачила в мережі Інтернет кадри з акції протесту в центрі столиці. Жінку вразило жорстоке побиття правоохоронця найбільш агресивними протестувальниками.

Лілія активний користувач Інтернетом, має сторінку в соцмережі Фейсбук. Вона постійно слідкує за тим, що відбувається в державі. Жінка була учасником Помаранчевої революції, Революції Гідності. Згадує часи, як з друзями вони допомагали активістам: годували, пускали на ночівлю, допомагали в усіх побутових питаннях.

Київська волонтерка займається педагогічною діяльністю. Вона створила хештег #япідтримуюнацгвардію у Фейсбуці і закликала небайдужих долучитись до акції.

Не дивлячись на щільний робочий графік, Лілія приїхала, щоб особисто поспілкуватись з військовослужбовцями НГУ та підтримати їх у цей непростий час. Жінка застала гвардійців якраз за обідом. Гостинні правозахисники запросили її до столу. В цей день в меню був гороховий суп, гречана каша із сосикою, консервовані помідори, хліб і натуральний яблучний сік.

«Я таку їдальню бачу вперше в житті. Це дуже стильно, красиво, вражає чистота кругом. Все смачно, порції великі. Можу засвідчити, що їжа як домашня, а ці солодощі стануть гарним десертом», - поділилась своїми враженнями волонтерка.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling