Харьков

В Харькове обсуждали, как научить армейцев правильно пользоваться современной техникой

26 октября 2017 08:46

Метою конференції є обмін науково-практичною інформацією з питань обґрунтування доцільних шляхів вирішення проблемних питань експлуатації та застосування новітніх і модернізованих зразків озброєння та військової техніки у підрозділах Повітряних Сил Збройних Сил України та підготовка фахівців для їх використання.

— Проведення науково-практичної конференції надає унікальну можливість науковцям, практикам з військ та представникам промисловості оприлюднити результати власних досліджень та розробок, вислухати цінні зауваження та відпрацювати спільні підходи до вирішення проблемних питань, — зазначив під час вступного слова начальник університету генерал-майор Андрій Алімпієв. — Впевнений, що конференція матиме практичну спрямованість, стане рушієм для розв’язання існуючих наукових завдань та визначить перспективні напрямки досліджень в інтересах Повітряних Сил Збройних Сил України, — додав він.

Протягом трьох днів у ході пленарних та секційних засідань науковці університету та науково-дослідних установ, фахівці військових частин Повітряних Сил і представники підприємств оборонно-промислового комплексу обговорять широкий спектр проблемних питань.

Також під час роботи конференції заплановано ознайомлення учасників з виставкою наукових досягнень та навчально-матеріальною базою навчального закладу.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling