Харьков

В Харькове чиновники оставили на улице волонтеров, которые вместо государства плетут маскировочные сетки для армии

26 октября 2017 07:42

Об этом на своей странице в соцсети сообщают сами волонтеры:

Прошу вашої допомоги! Репост – сприяє!
Харківська Обласна Рада фактично усувається від допомоги Україні та її війську!
Друзі, наші харківські дівчата-Берегині, з групи Мария Литвиненко-Назаренко , які плетуть маскувальні сітки (і не тільки) з самого початку бойових дій, і яких багато хто знає, в силу певних обставин, фактично залишились на вулиці. Обласна влада, що є власником приміщення «Палацу піонерів» (колишня назва):, в якому вони знаходились, зволікає з наданням згоди на переукладанням договору оренди. Керівництво ж цього закладу, має законне право зробити це самостійно, але боїться це робити без погодження з «високим керівництвом області». Тисячі маскувальних сіток, що були безкоштовно сплетені пальчиками наших чарівних дівчат, та передані на фронт, не переконують орендодавців терміново переукласти договір. Ніби ніхто і не відмовляє, але згоду теж ніхто не дає.
У зв’язку з викладеним, прошу тих у кого є така можливість, надати, або посприяти в наданні приміщення для наших дівчат. Вони дуже стрункі та тендітні, тому вистачить площі і у 20 кв.м. Єдина «умова-побажання»: приміщення повинно бути у дуже зручному розташуванні біля метро, бажано в центрі, щоб дівчатам було зручно добиратись. Ну і матеріальна сторона, самі розумієте.

В комментариях бойцы АТО предлагают собраться в военной форме, прийти в облсовет и, условно, показать, кому в Украине принадлежит власть - не чиновникам, а народу.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling