Политика

В Константиновке суд отпустил домой парня, который отказался даже приходить в военкомат

26 октября 2017 10:56

Костянтинівським міськрайонним судом Донецької області винесено обвинувальний вирок чоловіку, який умисно ухилився від призову на строкову військову службу у Збройних силах України.

Під час судового процесу встановлено, що 4 листопада 2015 року 21-річний місцевий мешканець, перебуваючи на обліку призовників, повинен був згідно із Указом Президента України «Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2015 році» з'явитися по повістці до Костянтинівського об'єднаного міського військового комісаріату для відправки на обласний збірний пункт. Однак, у зазначений час чоловік до військкомату не прибув та про причини неприбуття не повідомив.

Державне обвинувачення, яке підтримувала Костянтинівська місцева прокуратура, надало суду вичерпні докази скоєння призовником кримінального правопорушення, передбаченого ст. 335 КК України (ухилення від призову на строкову військову службу).

Суд погодився з позицією прокуратури, та, визнавши правопорушника винним у інкримінованому злочині, призначив покарання у вигляді 1 року обмеження волі з іспитовим строком 1 рік.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling