Харьков

В Академию прибыли юноши, которые осознанно выбрали срочную службу в Нацгвардии (фото)

27 октября 2017 08:22

У перший день призовники познайомилися з керівництвом підрозділу, де проходитимуть службу, отримали форму, пройшли гігієнічні заходи та медичний огляд. Військовослужбовці побажали молодому поповненню скоріше опанувати військову науку і приступити до виконання службово-бойових завдань.

Вже за тиждень у бійців розпочнеться курс молодого бійця, у який будуть включені теоретичні та практичні заняття для формування первинних навичок, необхідних для служби, надалі вони постійно вдосконалюватимуться. Крім того, зі строковиками будуть проведені психологічні тести.

«Я вирішив, що служба в Національній гвардії стане моїм життєвим шляхом та я готовий до будь-яких викликів. Впевнений, що в Національній гвардії служать відповідальні та досвідчені військовослужбовці, які нададуть мені необхідні знання та навички для виконання поставлених завдань. Я чув багато позитивного про службу у гвардії і вже бачу, що вдало обрав структуру для проходження строкової служби», - розповідає солдат Тимофій Тітов.

Після проходження зборів, солдати будуть розподілені в роти для проходження служби, яких в батальйоні три: рота забезпечення навчального процесу, автомобільна та рота охорони та комендантської служби. Протягом служби, строковики будуть виконувати завдання, пов’язані з перевезенням особового складу та майна Академії, обслуговуванням автомобільної та бронетанкової техніки, проведенням технічного обслуговування та підтриманням техніки у справному стані, несенням служби в добових нарядах, забезпеченням служби у варті та на контрольно-пропускному пункті.

«Ми обираємо для проходження служби лише вмотивованих юнаків, які хочуть навчатися та розвиватися. Дуже відповідально ставимося до виховання та навчання кожного солдата строкової службу. Чим більше ми вкладаємо в цих хлопців, тим якісніше вони відноситимуться до служби. Як показує практика, через таке відношення багато з них потім обирають службу за контрактом або навчання в Академії аби вже згодом стати офіцерами», - зазначив заступник командира батальйону по роботі з особовим складом Дмитро Кухарець.

По закінченню курсу молодого бійця, строковики складуть військову присягу на вірність українському народові та розпочнуть виконання своїх службових обов’язків.

Нагадаємо, всі, кто хоче проходити строкову службу саме в Нацгвардії, можуть в обхід військоматів звертатись до рекрутингового центру НГУ у Харкові за тел.: 063-317-00-82.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling