Харьков

Стрельба в центре Харькова. Стрелки задержаны

26 октября 2017 15:32

Информация о том, что из многоэтажки по ул . Пушкинской в Харькове неизвестные осуществляют выстрелы по прохожим и домах поступила в Киевский отдела полиции города в 12-20.

В то же время, сообщает полиция, по результатам мониторинга сети Интернет были обнаружены видеоматериалы , на которых молодежь стреляет с пистолета.

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. Співробітники поліції провели поквартирний обхід будинку і встановили помешкання, звідки лунали постріли.

За словами начальника Київського відділу поліції Олександра Коцара, у квартирі перебували четверо юнаків, всі вони громадяни України. Їх доставили до відділу поліції для подальшого встановлення усіх обставин події.

Олександр Коцар подякував усім представникам засобам масової інформації за допомогу у зборі інформації про місце події та її учасників.

Слідчі вилучили речові докази. Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling