Экономика

Первое судно с американским газовым углем для ДТЭК прибыло в Украину (фото)

27 октября 2017 10:10

В період з 21 по 26 жовтня ДП «МТП «Южний» прийняв 2 балкера з вугіллям із ПАР та США. Вантажовласник – компанія ДТЕК. Судно Leda C пришвартувалось до причалу №5 21 жовтня, Navious Galileo – 26 жовтня, причал №6. Загальний об’єм вантажу – 155 тисяч тон.

Балкер Leda C з вугіллям із ПАР майже розвантажено на склад підприємства за 3 доби. Близько 200 вагонів вже відправлено енергетикам. Вугілля із США, яке доставило судно Navious Galileo для ДТЕК, плануємо розвантажити у звичному, для таких суден, режимі. З початку року, підприємство прийняло майже 700 тисяч тон імпортного вугілля. Незначне пошкодження причалу №8 не вплинуло на роботу підприємства. Всі причали задіяні у розвантаженні. ДП працює в штатному режимі та оперативно відвантажує вугілля на ТЕС», – зазначив в.о. директора ДП «МТП «Южний» Віталій Жуковський.

Вантажообіг ДП МТП «Южний» за 9 місяців 2017 року склав 8,9 млн тон, з яких імпортне енергетичне вугілля – 0,5 млн тон, коксівне вугілля – 1,3 млн тон, експорт руди, металу, зерна – 6,4 млн т, інше – 0,8 млн т.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling