Криминал

В Константиновке наркоман бросил у кафе гранату: двое раненых

30 октября 2017 17:20

В Константиновке Донецкой области арестован мужчина, который подорвал гранату у кафе, в результате чего два человека получили ранения. Об этом сообщили в прокуратуре Донецкой области.

Сообщается, что 30 октября по ходатайству Константиновской местной прокуратуры суд избрал меру пресечения в виде содержания под стражей мужчине, который подозревается в подрыве гранаты возле одного из кафе города Константиновка.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганські дії, вчинені із застосуванням вогнепальної зброї чи іншого предмета, пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) КК України.

Варто зазначити, що на даний час на розгляді Костянтинівського міськрайонного суду вже перебувають два обвинувальні акти стосовно вказаного правопорушника - за ч. 1 ст. 309 (незаконне виготовлення, наркотичних засобів) та ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

За рішенням суду, чекати вироків, у тому числі і по вказаним провадженням, підозрюваному доведеться у слідчому ізоляторі.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling