Общество

В академии НГУ пояснили важность владения иностранными языками (фото)

31 октября 2017 16:45

«Процес оволодіння мовою повинен бути не тільки в межах аудиторії. Мова повинна практикуватися у ситуаціях, наближених до реальних умов, наприклад, на тактичному полі чи військовому стрільбищі», - зазначив заступник начальника гуманітарного факультету по роботі з особовим складом підполковник Олександр Загребельний.

Виконуючи одне із завдань командувача Національної гвардії України, поставлених перед колективом Національної академії, кафедра філології, перекладу та мовної комунікації гуманітарного факультету стала першопрохідником у втіленні в життя проведення занять з тактичної підготовки на англійській мові.

Старший викладач кафедри Вікторія Старух провела заняття із навчальною групою гуманітарного факультету у навчальному центрі Національної академії Національної гвардії України.

«And the first steps in this direction should be done with cadets who become officers in the future. Benjamin Franklin once said: «Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn»». («Перші кроки у цьому напрямку необхідно робити з курсантами, які у майбутньому стають офіцерами. Колись Бенджамін Франклін сказав: «Скажи мені і я забуду, навчи мене і, можливо, я запам’ятаю, залучай мене до участі – і я навчусь»,) – зазначила старший викладач кафедри філології, перекладу та мовної комунікації Вікторія Старух.

Метою заняття було вивчення структури і призначення контрольно-пропускних пунктів. Курсанти мали змогу практично відпрацювати інспектування транспортних засобів і пішоходів, які перетинають КПП, використовуючи відповідні команди і накази англійською мовою. Беззаперечним є той факт, що інтерактивний і практичний характер вправ, а також наявність наглядного матеріалу мотивує курсантів і сприяє кращому засвоєнню матеріалу.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling