Общество

Гвардейские инженеры рассказали о значении своей службы (видео)

3 ноября 2017 15:17

У Національній гвардії України існує окрема інженерна служба. Важливість військових інженерів неможливо переоцінити. Вони завжди йдуть попереду перших.

З початку неоголошеної війни на сході нашої країни українські інженери в погонах ліквідують наслідки руйнувань і завалів з метою забезпечення просування військ, розміновують місцевість, дороги, будівлі, станції, вулиці, аеродроми, пророблюють проходи в мінних полях, організовують переправи через річки, маскують об’єкти, споруджують укриття для військової техніки і особового складу, встановлюють інженерні загородження та мінні поля.

Від військових інженерів залежить успішність виконання не лише бойових завдань окремими підрозділами, а й загалом спроможність українського війська захистити територіальну цілісність та недоторканість України.

Крім виконання завдань у взаємодії з інженерними підрозділами Збройних сил України гвардійські інженери активно задіються до виконання завдань всередині нашої країни. Зокрема, на них покладені завдання щодо влаштування інженерних загороджень для забезпечення належної охорони громадського порядку під час проведення різних масових заходів та для охорони державних об’єктів.

З нагоди професійного свята щиро вітаємо усіх представників інженерної служби Національної гвардії України. Зичимо вам міцного здоров’я, миру та злагоди у ваших родинах.

Слава Україні!


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling