Харьков

В Харькове проверили физическую готовность гвардейцев оперативной бригады (фото, видео)

6 ноября 2017 17:15

Перевірці підлягали всі військовослужбовці, які не мають відхилень у стані здоров’я, від командира до солдата.

«Частини та підрозділи Східного територіального об’єднання здають підсумкову перевірку за 2017 рік. Сьогодні це здача заліків з фізичної підготовки. Перевіряються основні якості – це сила, швидкість та витривалість. Спеціальні підрозділи також перевіряються по навичкам володіння рукопашним боєм. Оцінка військовослужбовця визначається сумою балів за виконані вправи відповідно до штатної та вікової категорії», – зазначив полковник Сергій Лещеня.

Для спецпризначенців нормативи більш суворі, а для підрозділів забезпечення навпаки трохи легші. Але мета була у всіх одна – показати високий особистий результат та не підвести колектив.

«Я служу в Національній гвардії з 2015 року. Здав на оцінку «відмінно» всі три вправи. Для мене це приємно, я прагну до більш високих результатів. Молодим людям раджу не палити та більше займатися спортом, щоб в нас була здорова та сильна громада та армія», з посмішкою говорить майор Євгеній Перешлюга.

Завдяки прагненню кожного і загальним зусиллям військова частина отримала оцінку «добре» з фізичної підготовки.

«Сьогодні ми здавали фізичну підготовку – це підтягування, біг на тисячу метрів та швидкісний біг на сто метрів. Я вважаю, що кожний військовослужбовець нашої країни, не залежно від його спеціалізації повинен здавати всі нормативи на оцінку відмінно», – поділився думкою старший лейтенант Володимир Глушко.

Дмитро Гуртяк, Микита Сячин, Стас Заботнов


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling