Общество

В Виннице молодежь находит законные и креативные способы не связываться с военкоматом

10 ноября 2017 21:02

Унікальний шлюб зареєстрували у Вінниці на початку листопада, бо 22-річний юнак раптом одружився з сестрою своєї бабусі та приніс у військкомат довідку, де чорним по білому вказано: його «свіжа» дружина, 1935-го року народження, є інвалідом та потребує догляду рідними, і, перш за все, законним чоло­віком. Про це пише 33 канал.

– Це шок! Такого я за свої 30 років роботи із призовниками не зустрічав! – розповів службовець, що засвідчив сенсаційний шлюб молодят із 60-річною різницею. – Бо для «косіння» від армії різні бувають «схеми» – від багатодітності до «членовредітєльства». Так, сьогодні війна, АТО, через нас пройшло багато добровольців, які при трьох дітях, старих батьках та вадах здоров‘я самі рвуться в армію та на передову. А тут хлопцю 1995-го року вистачило фантазії розписатись із бабусею 1935-го! Це в Україні, мабуть, рекорд!?

І це при тому, що на Вінниччині 14 тисяч призовників не бажають навіть приходити до військкоматів. А 60% вінничан, які отримали повістки, не з'явилися на проходження медогляду, на що мають законні права, так як ніхто не має права примушувати хлопцців пройти лікарську коміссію у військкоматі.

Нагадаємо. у зв'язку з протиправними облавами, які проводять військкомати, фахівці офісу омбудсмену та адвокат заступника Міністра оборони України дали поради, як не стати жертвою намангання військкоматів виконати план призову до лав ЗСУ протиправними методами.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling