Харьков

На Харьковщине молодежь заинтересована в службе в резерве Нацгвардии вместо срочной

17 ноября 2017 08:04

Військовослужбовці Східного територіального відділення комплектування прийняли участь в «Ярмарку вакансій», який проходив в Харківському національному технічному університеті сільського господарства.

Організатором заходу стала обласна служба зайнятості, співробітники якої запросили гвардійців. Під час агітаційної роботи особовий склад рекрутингового центру надавав всім бажаючим консультації щодо умов проходження служби за контрактом, інформував про пільги та соціальний захист військовослужбовців.

Декілька студентів-іноземців також зацікавились проходженням служби за контрактом в лавах Національної гвардії, на що отримали роз’яснення про порядок отримання громадянства України і подальші дії щодо призову.

Молодь, що стояла осторонь, почувши про можливість проходити службу у військовому резерві замість строкової, проявила неабиякий інтерес та засипала питаннями офіцерів відділення комплектування.

Загалом, участь гвардійців в «Ярмарку вакансій» виявилась досить плідною для НГУ і корисною для студентів.

Нагадаємо, всі бажаючі проходити строкову або службу у резерві НГУ замість строкової, можуть звератись до Рекрутингового центру Нацгвардії: вул. Академіка Проскури, 1


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling