Общество

Самые необычные гвардейцы получили важные государственные документы (фото)

19 ноября 2017 12:35

У Навчальному центрі Національної гвардії України пройшов випуск фахівців-кінологів та їхніх службових собак.

Для визначення рівня знань, умінь і навичок випускників до військової частини прибув начальник кінологічної служби Східного ОТО підполковник Роман Башовий.

Атестація розпочалась із здачі загальновійськових дисциплін. Вогнева підготовка оцінювалася за результатами виконання контрольної вправи стрільб та виконання нормативів. Кінологи показали високий рівень підготовки з теорії та практики дресирування.

Службові собаки теж пройшли оцінювання, зокрема вони демонстрували свої навички в подоланні смуги перешкод, затриманні умовного порушника, відборі потенційно небезпечного предмету, пошуку особи за запаховим слідом у 1000 метрів.

За результатами власники чотириногих отримали сертифікати про підготовку службових собак. Гвардійці-випускники отримали свідоцтва про присвоєння (підвищення) кваліфікації кінолога.

Начальник Навчального центру полковник Михайло Кулик та підполковник Роман Башовий вручили військовослужбовцям свідоцтва державного зразка про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації за професією "кінолог" і побажали усім подальших успіхів.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling