Экономика

Военные могут ждать перерасчета пенсий уже в январе

22 ноября 2017 07:10

Міністр соціальної політики Андрій Рева заявив в ефірі телеканалу “112” про закінчення процесу написання законопроекту, яким будуть осучаснені пенсії військовослужбовців та працівників силових відомств у рамках пенсійної реформи.

1 жовтня цього року набрала чинності пенсійна реформа у частині осучаснення пенсійних виплат, які нараховуються за Законом “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”. Наступним етапом реформи стануть зміни в пенсійному забезпеченні працівників силових органів влади і військовослужбовців та осучаснення їхніх пенсій.

“Після прийняття відповідного законопроекту військовослужбовці зможуть розраховувати на справедливість і на те, що держава про них дбає. Станом на сьогодні законопроект написано, і далі він буде поданий на розгляд РНБОУ та Національній раді реформ при Президентові України, після чого буде готовий для представлення на розгляд Верховній Раді та громадськості. Уряд розраховує, що зазначений закон вступить в силу з 1 січня 2018 року”, - заявив Андрій Рева.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling