Криминал

Один украинский военный попал в плен посля боя в Крымском

26 ноября 2017 08:37

Один украинский военный попал в плен после боя возле Крымского Луганской области, сообщает Главное со ссылкой на Фейсбук 16 ОМБП.

У зв'язку з поширенням викривленої інформації щодо загиблих військовослужбовців у бою 23 листопада під Кримським Луганської області надаємо роз'яснення.

Офіційно повідомлялося, що на вказаній території загинуло чотири українські військові. Зокрема підтверджується, що в нерівному бою поліг один боєць 16 ОМБП , тіло якого було доставлено на українську сторону. Це молодший сержант Денис Кривенко. Інформація щодо трьох інших військових батальйону буде повідомлена тільки після передачі тіл і підтвердження їх осіб.

Пізніше повідомили про повернення двох наших армійців. Двоє українських військових, яким живими вдалося вибратися з бою, не є бійцями з числа попередньо названих чотирьох загиблих.

На жаль, одному військовослужбовцю батальйону не вдалося вибратися з поля бою - він потрапив у полон до російських найманців.

Крім цього, у зв’язку з розташуванням ППД батальйону у м. Глухів, серед його мешканців ширяться чутки щодо загиблих глухівчан.
Серед загиблих, пропавших безвісти та полонених жителів Глухова немає.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling