Харьков

Гвардейцы США и Украины начинают сотрудничество на уровне учебных заведений (фото, видео)

3 декабря 2017 11:42

До Національної академії Національної гвардії України завітали представники Національної гвардії штату Каліфорнія на чолі з Командувачем генерал-майором Девідом Болдвіном.

Начальник Національної академії Національної гвардії України генерал-майор Сергій Соколовський презентував аспекти діяльності вишу Нацгвардії, ознайомив з історією й здобутками навчального закладу та розповів про систему підготовки майбутніх офіцерів Національної гвардії України.

«Випускники Академії Нацгвардії навчаються усім якостям професійного воїна та захисника своє країни. Випускник-лейтенант здатний вміло організувати виконання поставлених завдань перед його підрозділом. Нацгвардія це єдиний колектив, який завжди працює на перспективу. Найсучасніше ми втілюємо в стінах Академії, залучаємо науковий потенціал в розробці нових зразків техніки, засобів логістики, наукової думки, міжнародного співробітництва, і безпосередньо відправляємо до реалізації у війська», – зазначив Командувач Національної гвардії України генерал-полковник Юрій Аллеров.

Представники Національної гвардії штату Каліфорнія ознайомилися із службово-бойовою діяльністю навчального закладу та оглянули навчально-матеріальну базу одного із найпотужніших військових навчальних закладів України. Каліфорнійські гвардійці оглянули зразки ексклюзивної раритетної й сучасної зброї та зразки автомобільної, бронетанкової техніки, яка знаходиться на озброєнні Національної гвардії України. Курсанти та офіцери академії продемонстрували гостям роботу сучасного навчально-тренувального комплексу з вогневої підготовки, який оснащений новітніми тренажерами, мультимедійними та бойовими тирами, що дає змогу ефективно навчати володінню зброєю майбутніх офіцерів. Високу оцінку отримав і навчально-спортивний комплекс, який включає в себе зал для ігрових видів спорту, крос-фіту, рукопашного бою та відновлювальний центр.

«Взаємне співробітництво між навчальними закладами Національної гвардії штату Каліфорнія та Нацгвардії України, яке ми започатковуємо сьогодні, послужить для подальшої перспективи розвитку й розбудови наших відомств», – зазначив Командувач Національної гвардії України генерал-полковник Юрій Аллеров.

Під час брифінгу командувач Національної гвардії штату Каліфорнія розповів про наявність подібного Академії НГУ навчального закладу у Нацгвардії штату Каліфорнія та підтримав пропозиції двосторонньої співпраці.

«Я хочу вам подякувати за теплий прийом. Вважаю, що майбутнє України знаходиться у надійних руках курсантів, які навчаються в Академії Нацгвардії, які будуть наступними лідерами і командирами. Навчальний полк Нацгвардії штату Каліфорнія, який здійснює підготовку офіцерів та сержантів, а також навчає військовослужбовців з питань лідерства і керівництва стане об’єктом двостороннього обміну досвідом стосовно підготовки майбутніх офіцерів та військовослужбовців, як для Національної гвардії України так і Нацгвардії штату Каліфорнія», – зазначив Командувач Національної гвардії штату Каліфорнія генерал-майор Девід Болдвін.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling