Новини

Академия Нацгвардии расширяет сотрудничество с армейцами Канады (видео)

12 Грудня 2017 08:04

Національну академію Національної гвардії України відвідали Аташе з питань оборони Посольства Канади в Україні полковник Брайан Ірвін, заступник Директора Офісу зв’язку НАТО в Україні Шерон Ірвін та офіцер зв’язку об’єднаної оперативно-тактичної групи України та Збройних сил Канади капітан Джордан Ляпуант.

«Ми активно впроваджуємо міжнародний досвід в навчальний процес Академії і завжди відкриті до співпраці. Курсанти та офіцери нашого навчального закладу щороку беруть участь у міжнародних навчаннях, стажуваннях та тренінгах і ми зацікавлені в тому, аби кількість таких заходів постійно зростала», - зазначив начальник Національної академії Національної гвардії України генерал-майор Сергій Соколовський.

Представники делегації ознайомились з процесом підготовки майбутніх офіцерів Національної гвардії України, історією та навчальними потужностями Академії. Гості оглянули навчально-тренувальний комплекс з вогневої підготовки, навчально-спортивний комплекс та тренажерний зал, спальні приміщення, їдальню та музей Академії.

Крім того, було проведено брифінг за участю командування навчального закладу та представників делегації, щодо розвитку подальшого співробітництва.

«Навчально-тренувальна місія Канади в Україні постійно розширюється і ваш навчальний заклад гарний майданчик для реалізації заходів цього проекту. Ми готові брати участь в процесі підготовки майбутніх офіцерів Національної гвардії України і надати інструкторів для підготовки особового складу, які б розміщувались і тренували на базі вашого навчального закладу. В Канаді ми проводимо курси з вивчення англійської мови строком на дванадцять тижнів, чотири та вісім місяців і, я вважаю, доцільно туди залучати представників Національної гвардії України. Крім того, ми готові розглянути можливість надання допомоги в покращенні навчально-матеріальної бази, призначеної для мовної підготовки курсантів», - зазначив Аташе з питань оборони Посольства Канади в Україні полковник Брайан Ірвін.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling