Політика

Порошенко: Сухопутные войска остановили продвижение врага вглубь Украины

12 Грудня 2017 09:51

Шановні воїни!

Вітаю вас із Днем Сухопутних Військ Збройних Сил України.

У важкий для країни час ви першими стали на захист її незалежності та територіальної цілісності. Завдяки злагодженим та успішним діям військових частин Сухопутних військ було зупинено просування ворога у глиб нашої території та звільненні стратегічно важливі населені пункти — Маріуполь, Красний Лиман, Миколаївка, Слов’янськ, Краматорськ, Северодонецьк, Лисичанськ, Дружківка, Сіверськ, Піски та інші.

На противагу підступності російських найманців ви протиставили свою непохитну вірність ідеям свободи й незалежності рідної землі, принципам народної моралі, національним і загальнолюдським цінностям.

Навіки увійде в історію України подвиг «кіборгів» донецького аеропорту, що перевершив славу трьохсот спартанців, незламність та нестримність «Чорної бригади», стійкість, мужність та непереможність усіх воїнів — піхотинців, танкістів та артилеристів, представників інших родів військ, бойового та матеріально-технічного забезпечення, які, щохвилини ризикуючи життям на «нулі», надійно стоять на захисті не тільки своєї Вітчизни, але й усієї демократичної Європи.

Вічна пам’ять та слава героям, хто віддав своє життя за незалежність країни, її мир та спокій, світле майбутнє Українського народу. Їх подвиг вічно житиме в наших серцях та слугуватиме взірцем чесного, беззавітного служіння Батьківщині.

Честь і слава воїнам-сухопутникам, які щоденно доводять — немає такої сили, що може порушити дух і волю українського воїна.

Вірю, що ваша висока професійність у поєднанні з потужною зброєю і військовою технікою й надалі залишатимуться могутнім гарантом обороноздатності нашої держави.

Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя та добробуту, нових звершень в ім’я нашої перемоги!

Слава Україні! Слава Сухопутним військам Збройних Сил України!


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling