Політика

Армейцы поздравили коллег с праздником

12 Грудня 2017 11:19

На сайте размещены поздравления Министра обороны Украины Степана Полторака и командующего Сухопутных Войск Сергея Попко:

Шановні військовослужбовці Сухопутних військ Збройних Сил України!

Щиросердно вітаю вас зі святом — Днем Сухопутних військ.

Сьогодні основа обороноздатності нашої держави та могутності її Збройних Сил – Сухопутні війська України – відзначають своє свято.

Сухопутні війська – це найпотужніший компонент вітчизняного війська, що об’єднав воєдино механізовані й танкові війська, ракетні війська і артилерію, армійську авіацію, підрозділи протиповітряної оборони, спеціальні війська, підрозділи технічного та тилового забезпечення. Сухопутні війська поправу є становим хребтом армії.

Саме на частини і підрозділи нашого війська, що воюють на суходолі й із честю виконують поставлені завдання, випадає основний тягар протидії ворожій агресії, саме в їхніх лавах найбільше звитяжців-героїв, які віддали своє життя, захищаючи Україну від підступного ворога. Вічна слава і шана офіцерам та солдатам, які пішли на таку самопожертву!

Сухопутні війська є взірцем Збройних Сил, і саме по тим змінам, які зараз відбуваються, ми можемо оцінювати як правильність обраної стратегії реформ, так і примножувати практичний досвід всього Українського війська. Тому держава вкладатиме максимальних зусиль, ресурсів та підтримки у розвиток цієї важливої компоненти в системі обороноздатності країни.

Я вдячний вам, шановні військовослужбовці Сухопутних військ, за самовідданість, мужність, професіоналізм та патріотизм, які ви продовжуєте проявляти у ході антитерористичної операції, за те, що не зробили жодного кроку назад, не зважаючи на те, як би ворог не намагався на вас тиснути.

Низько вклоняюся Героям, які віддали своє життя в ім’я нашої Незалежності та ветеранам Сухопутних військ!

Дякую кожному, хто і сьогодні, цього святкового дня боронить українську землю від ворога.

Зі святом!

Міністр оборони України

генерал армії України

Степан Полторак

Товариші генерали, офіцери, прапорщики, сержанти і солдати!
Ветерани і працівники Збройних Сил України!

Відповідно до Указу Президента України від 18.10.1997 №1167/97, ураховуючи заслуги Сухопутних військ України як найбільш численного виду Збройних Сил України, щороку 12 грудня у нашій державі та її Збройних Силах відзначається День Сухопутних військ України.
За роки свого існування Сухопутні війська Збройних Сил України пройшли нелегкий шлях становлення, утвердилися як могутній чинник національної безпеки, стали основою Збройних Сил України і відіграють вирішальну роль у забезпеченні обороноздатності нашої держави.

Сьогодні Сухопутні війська Збройних Сил України – боєздатне військо, потужна зброя і техніка, поєднання професійної майстерності і високого морального духу особового складу.
Навесні 2014 року Сухопутні війська першими стали на захист незалежності, територіальної цілісності та недоторканності України. Завдяки нашим воїнам вдалося зупинити просування ворога далі.

Перебуваючи на передньому краї, у боротьбі з терористами на Сході країни, військовослужбовці Сухопутних військ своїм патріотизмом, професіоналізмом та майстерністю примножують славетні національно-історичні традиції.
Дякую вам за сумлінну ратну працю. Вірю, що ви й надалі будете успішно виконувати завдання, поставлені перед Сухопутними військами Збройних Сил України.
У цей святковий день бажаю вам міцного здоров’я, щастя та добробуту у ваших родинах, нових звершень на благо Збройних Сил України, в ім’я Українського народу!

Командувач Сухопутних військ
Збройних Сил України
генерал-полковник Сергій Попко


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling