Новини

Штаб АТО: На Донецком направлении тяжелее всего было на Приазовье

12 Грудня 2017 18:12

«Російсько-окупаційні війська продовжували вести вогонь по позиціях сил АТО, зокрема й із озброєння, яке давно мало б бути відведеним від лінії зіткнення на встановлені відстані.

На Луганському напрямку зафіксовано дві ворожі збройні провокації. Зокрема, бойовики із гранатометів обстрілювали наші оборонні укріплення поблизу Кримського, а з великокаліберних кулеметів турбували захисників Новозванівки.

На Донецькому напрямку найгарячіше було на Приазов’ї. Тут загарбники вели вогонь з 82-мм мінометів неподалік Широкиного, а з піхотного озброєння обстрілювали українські опорні пункти довкола Гнутового. Найпотужніший вогневий вплив противник здійснив по оборонцях Водяного. Спочатку окупанти у цьому районі прицільно стріляли з гранатометів різних типів та озброєння БМП, а згодом посилили тиск і випустили понад десяти снарядів із артилерії калібру 122-мм.

На інших ділянках лінії зіткнення загарбники з 82-мм мінометів та піхотного озброєння вели обстріли біля шахти Бутівка. Поблизу Мар’їнки, Красногорівки та Новотроїцького російські найманці порушували перемир’я періодично обстрілюючи українських воїнів із гранатометів та стрілецької зброї.

Загалом, від опівночі, російсько-терористичні війська здійснили 11 прицільних обстрілів позицій сил АТО. Майже у кожному випадку наші бійці давали агресору адекватну відповідь»,- йдеться у зведенні.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling