Криминал

В Закарпатье затоплены 1270 м автодорог, повреждены два моста

16 декабря 2017 19:11

ГСЧС Украины опубликовала оперативную информацию об осложнении погодных условий на Закарпатье по состоянию на 17:30.

На території області залишаються підтопленими 1 987 га сільгоспугідь, 803 дворогосподарств, 49 підвальних приміщень та 6 ділянок автомобільних доріг протяжністю 1 270 м у п’яти районах області.

Сталося часткове руйнування двох мостових переправ у с. Крушниця Іршавського району та с. Котельниця Воловецького району. Підтоплень житлових будинків не зафіксовано.

Силами ДСНС проведено тимчасову евакуацію 146 мешканців с. Вільхівка Іршавського району. Проводиться укріплення дамб та нарощування штучного обвалування, відкачування води. Для проведення протипаводкових та відновлювальних робіт залучено 532 чоловік та 57 одиниць техніки в тому числі від ДСНС — 124 чоловік особового складу та 30 одиниць техніки.

На території Закарпатської області спостерігається хмарна погода, помірний дощ. Температура повітря 0-5 градусів тепла. Максимальні значення рівнів прогнозується 17 грудня в середніх та нижніх течіях річок Боржава, Латориця, Стара. Залишається загроза зсувів. За прогнозами Гідрометеорологічного центру катастрофічного паводку на території області не прогнозується. На даний час у верхів'ях річок розвиток паводку призупинився.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling