Общество

В Мариуполе заступил на службу новый выпуск патрульных полицейских

18 декабря 2017 19:13

Сегодня, 18 декабря, в помещении «Академии полиции» Донецкого юридического института 40 патрульных полицейских торжественно приняли присягу на верность украинскому народу. Обычные жители Мариуполя выбрали профессию полицейского, чтобы служить и защищать граждан.

Представники різного віку та фаху пройшли відкритий конкурс, курс навчання в Маріупольському центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» та сьогодні вийдуть на своє перше чергування.

Участь в урочистому складанні присяги новими поліцейськими взяли начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області Микола Семенишин, начальник Управління патрульної поліції в Донецькій області Михайло Вершинін, проректор ДЮІ МВС України Денис Нестеров, представники міської поліції та влади, рідні і друзі.

За дорученням міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та Голови Нацполіції Сергія Князєва випускників привітав Микола Семенишин. Генерал відзначив, що саме нова патрульна поліція сьогодні є резервом поповнення кримінальної поліції та поліції превентивної діяльності.

«Разом ми готові вірно служити і захищати, забезпечувати безпеку наших громадян. Залишайтеся вірними присязі працівника Національної поліції , пам’ятайте, що на вас чекають вдома і що громада очікує від вас якісного надання поліцейських послуг», - звернувся до патрульних очільник поліції Донецької області.

Микола Семенишин вручив випускникам довідки про закінчення курсів первинної професійної підготовки.

Начальник патрульної поліції в Донецькій області Михайло Вершинін зазначив, що за 2 роки колектив показав, що ми може змінювати себе та свою країну.

«Ви вливаєтеся у місто, ви - його кров, ви - його щит. Саме тому ви повинні його захищати», - підкреслив поліцейський, який добровольцем воював на Донеччині.

Нові патрульні будуть нести службу в умовах бойових дій, які тривають в області. Проректор ДЮІ Денис Нестеров побажав поліцейським «аби кількість виходів на службу дорівнювала кількості повернень додому».


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling