Криминал

Иранец пытался вывезти в бордели Германии двух украинок

18 декабря 2017 21:48

В международном аэропорту «Борисполь» 18 декабря полицейские пресекли попытку вывоза двух гражданок Украины в Федеративную Республику Германия. Об этом сообщает Нацполиция Украины.

Согласно сообщению, сотрудники полиции под процессуальным руководством прокуратуры Подольского района столицы разоблачили 29-летнего гражданина Ирана в торговле людьми. Полицейские установили, что иранец прибыл в Украину для поиска молодых девушек "для работы" в Германии: мужчина имел вид на жительство в ФРГ, поэтому и девушек выбирал, чтобы вывозить их именно в эту страну.

Поліцейські встановили громадянина Ірану, який прибув до України для пошуку молодих дівчат для роботи за кордоном. Чоловік мав посвідку на проживання у Федеративній Республіці Німеччина, де проживав останнім часом, тож і дівчат обирав для роботи саме в цій країні.

Знайомство з майбутнім «роботодавцем» відбувалося через мережу Інтернет. Після отримання згоди від дівчат зловмисник повідомляв про особливості роботи – працевлаштування у борделях Німеччини та у порнобізнесі. У разі згоди жінкам обіцяли платити 140 євро за годину інтимних «послуг». Половину їх заробітку мали б отримати організатори «бізнесу». При цьому витрати, пов’язані з дорогою та оформленням, чоловік обіцяв оплатити.

Сьогодні, 18 грудня, в аеропорту «Бориспіль» поліцейські затримали іноземця. Він саме намагався вивезти до Німеччини двох українок віком 21 та 29 років.

За місцем проживання затриманого правоохоронці провели санкціонований обшук. Вилучено речі та документи, які підтверджують його злочинну діяльність.

Триває досудове розслідування у межах розпочатого кримінального провадження за ч. 2 ст. 149 (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) КК України. Вирішується питання щодо обрання затриманому міри запобіжного заходу.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling