Политика

Аваков продолжает переговоры с Канадой о военной подготовке НПУ и НГУ

22 декабря 2017 21:50

МВД будет продолжать сотрудничество с Канадой в подготовке полицейских и гвардейцев . Об этом сообщил министр внутренних дел Украины Арсен Аваков во время встречи с министром иностранных дел Канады Фриланд.

«Канада - верный друг Украины. Рады приветствовать в Киеве министра иностранных дел Канады Христю Фриланд. Мы будем продолжать проекты по сотрудничеству в подготовке полицейских сил и Нацгвардии. Важно, что и откровенный политический диалог также продолжается», - отметил Арсен Аваков.

Нагадаємо, наразі ведуться переговори між українською та канадською сторонами щодо підготовки Угоди між МВС України та Департаментом Національної оборони та Збройних Сил Канади у питанні спільних заходів військової підготовки.

Крім того, у червні 2017 року у рамках канадського Проекту підтримки підготовки поліцейських (PTAP) в Україні була створена робоча група. Мета її діяльності - вивчення можливостей та координування процесу створення Української асоціації представниць правоохоронних органів України (УАППО).

Також нагадаємо, що під час нещодавного візиту до Канади міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зустрівся з міністром громадської безпеки Ральфом Гудейлом. Сторони домовилися про проект Міжнародної технічної допомоги терміном з 2016 до 2019 року загальною вартістю понад 21 млн. канадських доларів. В рамках цієї програми 20 канадських поліцейських проводитимуть навчання за спеціальною програмою у Києві.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling