Криминал

Во Львове гвардеец задержал преступника, находившегося в розыске

26 декабря 2017 18:14

У Львові військовослужбовець військової частини 3002 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України у вільний від служби час затримав громадянина, який розшукувався поліцією за крадіжку.

Вночі старший лейтенант Тарас Варлам прямував до аптеки, аби купити ліки хворій дитині. Минаючи парковку поруч із своїм будинком він помітив підозрілого чоловіка, який оглядав автомобілі.

«Цього чоловіка я раніше тут не бачив, а був він поруч із машинами сусідів, - розповідає старший лейтенант Тарас Варлам. – Тоді я запитав, що він тут робить. Чоловік відповів, що приїхав до свого знайомого з іншого міста і вказав на автомобіль, на якому нібито приїхав до Львова. Машина була на польських номерних знаках і на моє прохання пред’явити документи на транспортний засіб відповів, що не має їх».

Тоді правоохоронець попросив чоловіка надати хоч якісь документи, які засвідчують особу, і останній пред’явив водійське посвідчення але фото на ньому було не його. Коли ж чоловік зрозумів, що його обман викрито – почав тікати. Старший лейтенант Тарас Варлам наздогнав його та викликав поліцію.

По прибуттю поліцейські з’ясували, що дана особа знаходиться в розшуку за статтею 185 частина 3 Кримінального кодексу України. Правопорушника доставлено у відділок поліції.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling