Общество

Командующий НГУ поздравил побратимов с наступающим Новым годом

28 декабря 2017 17:14

Шановні бойові друзі!

Від імені командування та Військової ради Національної гвардії України вітаю вас з Новим, 2018 роком та Різдвом Христовим!

Для воїнів-гвардійців рік, що минає, ознаменований вступом до Міжнародної асоціації сил жандармерії та поліції в статусі військової установи (FIEP), іншими важливими кроками на шляху розвитку формування, наближення його до стандартів провідних країн світу.

Працюючи над виконанням Програми реформування й розвитку Національної гвардії України на період до 2020 року, ми спільними зусиллями впроваджували сучасні інновації в повсякденне життя військових частин і підрозділів.

Весь рік поспіль гвардійці продовжували виконувати завдання в зоні проведення АТО, власним потом і кров’ю оплачуючи право мільйонів українців жити у вільній незалежній країні. Вшановуючи пам'ять загиблих однополчан, ми з рішучістю дивимось у майбутнє, щиро сподіваючись, що рік прийдешній стане переломним для Донбасу, принесе мир і злагоду жителям регіону. Упевнений, що ми зможемо забезпечити правопорядок і безпеку громадян на сході держави.

Протягом року військовослужбовці забезпечували охорону громадського порядку в усіх регіонах, включаючи столицю України. Витримка гвардійців під час резонансних масових заходів, суворе дотримання законності неодноразово зводили нанівець спроби нечистих на руку політиків спровокувати конфлікти і кровопролиття. Я вдячний кожному, хто своєю непохитною стійкістю і мужністю забезпечив реалізацію законних прав громадян на протест, запобіг провокаціям, не допустив розхитування суспільної обстановки.

Світле свято Різдва Христового дарує нам надію на зміцнення віри, очищення душі. Вітаю всіх, чия віра і молитви бережуть Україну та її народ, наповнюють добром думки і вчинки, надають сил і натхнення на добрі справи!

Від усієї душі зичу в новому році нових надій, здобутків і перемог, великого щастя, міцного здоров'я, творчої наснаги й сили для реалізації життєвих планів. Бажаю достатку і добробуту кожній родині, миру і процвітання – єдиній і неподільній Батьківщині.

З повагою,

командувач Національної гвардії України

генерал-полковник

Юрій Аллеров


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling