Политика

54 согласившихся служить "пиджака" прошли курс переподготовки (фото)

29 декабря 2017 09:41

У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації завершилися трьохмісячні курси перепідготовки та підвищення кваліфікації офіцерів, призваних із запасу. 54 випускників, серед яких 6 військовослужбовців-жінок, після закінчення продовжать проходження служби у бойових та навчальних підрозділах, частинах військ зв’язку ЗС України. Випускники курсів показали високі результати, старанність та наполегливість. Про що свідчать успішно складені комплексні випускні екзамени, які проходили на базі батальйону забезпечення навчального процесу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації під керівництвом досвідчених керівників і науково-педагогічних викладачів.

Головним завданням під час польового виходу було допомогти офіцерам-зв’язківцям закріпити знання та навички, які вони отримали під час теоретичної підготовки та надати знання щодо нової, сучасної техніки та засобів зв’язку, які зараз використовуються у Збройних Силах України. З урахуванням досвіду АТО офіцери також вдосконалювали навички з тактичної, вогневої, інженерної, спеціальної підготовки.

— Практичні заняття в полі стали важливим етапом вашого навчання, в ході якого ви мали можливість навчитись практично як застосувати знання з розгортання сучасної системи зв’язку, — зазначив у своєму виступі перед офіцерами начальник відділу підготовки військ та військових навчальних закладів Головного управління зв’язку та інформаційних систем Генерального Штабу ЗС України полковник Олег Зароднюк.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling