Экономика

На Николаевщине военные ремонтники вернули в строй около 600 единиц поврежденной техники

30 декабря 2017 16:38

Упродовж року особовий склад ремонтно-відновлювального полку, що в Миколаєві, відремонтував близько 600 одиниць пошкодженої військової техніки підрозділів, які прибули на полігон «Широкий Лан» для відновлення боєздатності після виконання бойових завдань в районі проведення антитерористичної операції.

З метою вчасного та найбільш ефективного виконання завдань з ремонту більшість робіт проводиться на базі збірного пункту пошкоджених машин, розгорнутого в межах полігону. Тут проводять поточний та середній ремонт, технічне обслуговування всіх видів військової техніки та озброєння.

За рік фахівці полку на збірному пункті відновили понад дві сотні одиниць бронетанкової та понад сотню одиниць автомобільної техніки, близько 240 одиниць ракетно-артилерійського та інженерного озброєння.

Переважно військові ремонтники працювали над поломками і пошкодженнями двигунів, систем охолодження і паливних систем, вузлів та агрегатів машин, паливних насосів високого тиску, коробок передач, роздавальних коробок бортових передач, електрообладнання, систем керування вогнем танків, САУ, БМП тощо.

В особливо складних випадках військовослужбовці здійснювали евакуацію пошкодженої техніки до ремонтних майстерень у пункті постійної дислокації полку чи спеціалізованих підприємств, завдяки чому було повернуто у стрій близько чотирьох сотень одиниць військової техніки.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling