Харьков

Не всех "Лаваш" изгнал? В скандальной 92 бригаде подвели итоги года (видео)

30 декабря 2017 19:05

На Харківщині в 92-й окремій механізованій бригаді Оперативного командування «Схід» підбито підсумки роботи за 2017 рік.

За словами командування військової частини, "увесь особовий склад бойової одиниці Збройних Сил України продемонстрував високі показники виконання завдань за призначенням".

Але чи "увесь"?

Нагадамо, на даний час за спробу вбийства свого заступника відсторонений від посади комадира бригади підполковник Кокорєв, якого волонтери та колишні бцйці бригади звинувачують у постійному пияцтві та зневажливому відношені до бійців. Кокорєв має позивний "Лаваш".

Зокрема, волонтери, бійці АТО та грмадські діячи вимагають від начальника Генштабу Віктра Муженка заміни комбрига 92 бригади.

Втім, як повідомляють в МО, у 2017 році 26 бійців бригади нагороджено державними нагородами, ще 18 осіб отримали відзнаки Міністерства оборони України, а 14 від Генерального штабу Збройних Сил. Крім того, з початку року сотні армійців отримали грамоти та подяки від місцевих органів самоврядування, волонтерських чи ветеранських організацій. Усього, за понад 3 роки проведення АТО на території Донецької та Луганської областей близько 1 000 військовослужбовців 92-ї омбр відзначено різними орденами, медалями, відомчими відзнаками тощо.

Як зазначають волонтери, колись одна з найкращих бригад ЗСУ сьогодні майже не боєздатна:


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling