Харьков

Харьковского военкома-взяточника не только разжаловали, но и выгнали из ВСУ (фото "героя")

16 января 2018 17:14

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомляє оперативне командування "Схід" ЗСУ:

За результатами службового розслідування, яке було призначено командувачем військ оперативного командування «Схід» за фактом затримання заступника військового комісара одного з об’єднаних райвійськкоматів Харкова за звинуваченням у хабарництві, офіцера позбавлено військового звання «капітан» та звільнено з лав Збройних Сил України.
Крім цього, керівники колишнього військовослужбовця отримали дисциплінарні стягнення за те, що не запобігли корупційним діянням свого підлеглого.
За фактом хабарництва відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 та ч. 3 ст. 426-1 Кримінального кодексу України. Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Як повідомляло оперативне командування «Схід», 3 січня співробітники військової контррозвідки Служби безпеки України спільно з поліцією та військовою прокуратурою викрили на хабарі заступника військового комісара одного з об’єднаних райвійськкоматів Харкова. Правоохоронці встановили, що офіцер вимагав від місцевого жителя сімсот доларів США за проставлення у його військовому квитку штампу постановки на облік як непридатного до військової служби.
За інформацією Служби безпеки України, зловмисника затримали в його службовому кабінеті під час отримання всієї суми хабара.

Нагадаємо. ЧП сталося у Чугуївському військоматі Харківської області:


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling