Харьков

Полиция задержала грабителя лотереи в Харькове (видео)

30 января 2018 12:50

Безробітний 23-річний харків’янин під загрозою застосування предмета, схожого на пістолет, заволодів грошима з каси в сумі 4 200 гривень.

Про подію до чергової частини Основ'янського відділу поліції 25 січня о 08.10 повідомив представник закладу, розташованого на вулиці Одеська. Він розповів, що невідомий цілу ніч знаходився в приміщенні лотереї, робив ставки, вживав спиртні напої, після чого заволодів грошима.

Як розповів начальник Основ'янського відділу поліції Ігор Колинько, в ході проведення невідкладних оперативно-розшукових заходів оперативники Управління карного розшуку спільно із працівниками Основ'янського ВП викрили у скоєнні злочину 23-річного чоловіка та затримали його. Виявилося, що зловмисник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі. Зараз зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він утримується в ізоляторі тимчасового тримання.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling