Новости

Лучшие сержанты Нацгвардии прошли подготовку в США (фото)

5 февраля 2018 18:56

Кращі сержанти військової частини 2260 НГУ повернулиса на Батьківщину після проходження курсу військово-тактичної підготовки «Force on force» в Сполучених Штатах Америки.

В період з 9 січня по 2 лютого 2018 року в м. Альбукерке штату Нью-Мексико інструктор з вогневої підготовки Олександр Стрільчук та гранатометник роти охорони спеціального призначення Олег Тригуб проходили навчання з курсу спеціальних груп швидкого реагування.

Основні акценти в навчальній програмі робилися на заняттях з дотримання техніки безпеки при поводженні з вогнепальною зброєю, з правил ведення бою з імітаційної зброї, індивідуального пересування та руху у складі групи, стратегії захисту об’єкта, штурму транспортних засобів, стратегії ведення ближнього бою, ведення вогню на ходу та зміні зброї в русі, поводження з основним озброєнням американських спецпідрозділів.

Цікаво відмітити, що в армії США військове керівництво вважає підготовку сержантського корпусу найважливішою складовою частиною військового будівництва. У сержантському статуті збройних сил цієї країни так і записано: «Як сержант, я розумію, що я є членом корпусу, іменованим «Становим хребтом армії». Там сержант — незаперечний авторитет. І пов’язано це саме з системою його підготовки.

Гвардійці відзначили, що набутті знання та навички стануть корисними у виконанні службових завдань, а головне в забезпеченні недоторканності дипломатичних представництв, консульських установ в м. Києві та органів державної влади.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling