Новости

Определились первые финалисты Нацотбора на Евровидение-2018

11 февраля 2018 08:15

Фіналістами першого півфіналу нацвідбору на Євробачення-2018 стали: VILNA, The Erised і LAUD. Саме їм та їхнім конкурсним пісням глядачі й судді віддали найбільшу кількість балів під час прямого ефіру, що відбувся 10 лютого. Про це Главному повідомили на телеканалі UA:Перший.

У першому півфіналі за право представляти Україну на Євробаченні-2018 боролися такі виконавці:

  1. CONSTANTINE з піснею "Місто"
  2. Сергій Бабкін з піснею "Крізь твої очі"
  3. LAUD з піснею "Waiting"
  4. KAZKA з піснею "Дива"
  5. The Вйо з піснею "Нґа-нґа"
  6. KOZAK SYSTEM з піснею "Mamai"
  7. VILNA з піснею "Forest song"
  8. Pur:Pur з піснею "Fire"
  9. The Erised з піснею "Heroes"

А вже за тиждень ще дев’ятеро українських артистів вийдуть на сцену національного відбору, щоб представити свої пісні для Євробачення. У другому півфіналі глядачі та судді оцінюватимуть виступи: INGRET, MELOVIN, JULINOZA, TAYANNA, KADNAY, Yurcash, Mountain Breeze, ILLARIA та DILEMMA.

Під час першого півфіналу нацвідбору виступали також запрошені гості. Свою конкурсну пісню "Lie to Me" виконав представник Чехії на Євробаченні-2018 Міколас Йозеф.

Окрім того, на сцену українського нацвідбору повернувся гурт O.Torvald. У виконанні колективу прозвучала композиція "Ліхтарі" із нового альбому "Бісайди".

Нагадаємо, що нацвідбір на Євробачення-2018 офіційний мовник UA: ПЕРШИЙ проводить спільно з телеканалом СТБ. Другий півфінал відбудеться 17 лютого о 19:00. Фінал, коли Україна обере артиста, який представлятиме країну на Євробаченні у Лісабон, відбудеться 24 лютого.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling