Политика

Прокурора, который перешел на сторону путинских террористов, осудили на 8 лет

14 февраля 2018 11:31

У ході спеціального досудового розслідування, що здійснювалося під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області, колишнього прокурора, що зрадив присязі, визнано винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України (участь у терористичній групі чи терористичній організації).

Установлено, що 39-річний чоловік у 2010-2014 роках працював в органах прокуратури Донецької області. У березні 2015 року, перебуваючи у м. Сніжне, яке до теперішнього часу контролюється терористичною організацією «ДНР», він погодився на пропозицію представників окупантів та почав працювати у так званій «прокуратурі Донецької народної республіки» на посаді прокурора міста Сніжне. Наразі чоловік продовжує очолювати зазначену прокуратуру.

Провина зрадника повністю доведена сукупністю досліджених та проаналізованих у судовому засіданні доказів. Таким чином, Куйбишевський районний суд Запорізької області, враховуючи правову позицію прокуратури Донецької області та беручи до уваги те, що правопорушник перебуває на тимчасово окупованій території, визнав його винним в інкримінованому злочині та засудив заочно до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling