Криминал

В Киеве разоблачили вооруженную банду, которая награбила миллионы гривен

14 февраля 2018 17:49

В Киеве прокуратура разоблачила членов вооруженной банды, которые завладели более чем 8 миллионами гривен.

Об этом сообщает пресс-служба Генпрокуратуры Украины.

Как отмечается, в банде состояло четверо граждан Грузии. В столице они нападали на людей, перевозивших крупные суммы.

Завдяки ефективному процесуальному керівництву прокуратурою міста Києва оголошено про підозру у вчиненні злочинів у складі озброєної банди 4 громадянам Грузії, які минулого року в м. Києві скоювали зухвалі розбійні напади на громадян, які перевозили значні суми коштів, та заволоділи грошима потерпілих на загальну суму понад 8 млн грн.

У ході проведеного комплексу негласних слідчих (розшукових) заходів правоохоронцями задокументовано ретельну підготовку злочинців, вилучено вогнепальну зброю та боєприпаси, балаклави, засоби зв’язку – радіостанції, елітні транспортні засоби та автомобільні номерні знаки вітчизняної та іноземної реєстрації, які використовувалися останніми для прикриття злочинної діяльності.

Наразі організатор і троє членів банди перебувають під вартою. Також правоохоронцями перевіряється причетність злочинного угруповання до скоєння аналогічних злочинів в інших регіонах.

Згідно із законом такі дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 15 років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, його хід перебуває на контролі Генеральної прокуратури України.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling