Общество

В Старобельске отрыли сервисный центр МВД (фото)

21 февраля 2018 16:51

У сучасному, прозорому центрі щоденно співробітники надаватимуть громадянам більше 100 послуг, серед яких реєстрація та перереєстрація авто, заміна, видача посвідчень водія та довідок про несудимість та інші.

Оновлення центру відбулося за підтримки обласної ради, на проведення ремонту виділено понад мільйон гривень. При підготовці центру були враховані зручності для осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення. Сервісний центр МВС обладнано дитячим куточком та зоною буккросингу для комфортного перебування громадян.

Під час відкриття керівник регіонального сервісного центру МВС в Луганській області Михайло Волченко акцентував увагу на важливих нововведеннях, а саме онлайн-замовлення довідки про несудимість через веб-ресурс і онлайн-тренажер для підготовки до теоретичного іспиту с ПДР.

Одним з перших оцінив роботу оновленого сервісного центру МВС радянській та український волейболіст, олімпійський чемпіон Федір Лащонов. Після заміни посвідчення водія він поділився враженням: «Дуже приємно, що маю змогу особисто перевірити та впевнитись як працює справді новий, якісний державний сервіс. Коли, років десять назад, змінював посвідчення, цей процес зайняв три дні. Сьогодні ту саму послугу я отримав за 15 хвилин, вважаю, що це є прикладом зручного сервісу. Мені дуже приємно що свого роду «цивілізація» тепер дійшла і до міста Старобільська».

Сервісний центр МВС в Старобільську став третім оновленим центром в Луганській області, а в Україні вже їх понад 50.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling