Политика

Штаб АТО: 19 обстрелов за сутки, погиб украинский воин

23 февраля 2018 06:09

За прошедшие сутки силы агрессора продолжили обстрелы позиций украинской армии из вооружения, запрещенного минскими договоренностями.

Как сообщили в штабе АТО, за прошедшие сутки зафиксировано 19 обстрелов позиций ВСУ, погиб один военнослужащий, еще один получил ранения.

На Луганському напрямку основна ворожа вогнева активність була зосереджена у районі Світлодарської дуги. Зокрема, противник застосував 120-ти та 82-мм міномети і цілий арсенал піхотного озброєння неподалік Луганського та Троїцького. По декілька ворожих мін калібру 82-мм розірвалися біля Кримського і Катеринівки. З великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти цілили по наших позиціях поблизу Зайцевого і Новолуганського, а з гранатометів і кулеметів – неподалік Гладосового та Лозового. Також, із озброєння БМП і стрілецької зброї, загарбники обстрілювали захисників Новоолександрівки.

На Донецькому напрямку ворог вів вогонь з мінометів різних калібрів по наших позиціях поблизу Новотроїцького і Пісків.

Загалом, минулої доби, ворог провів 19 прицільних обстрілів. Унаслідок ворожого вогню, на жаль, загинув один український військовослужбовець, ще один оборонець був поранений.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким захисника, який віддав життя за мирне майбутнє України.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling