Харьков

Гвардейцы привезли медикаменты раненным бойцам ВСУ в Харьковский госпиталь (фото)

25 февраля 2018 15:38

Офіцери та курсанти Національної академії Національної гвардії передали медикаменти та комплекти спеціального харчування для важко поранених і хворих військовослужбовців-побратимів із Збройних Сил України у Харківський військово-медичний клінічний центр Північного регіону.

Разом із командуванням медичного закладу гвардійці Академії відвідали палати центру та поспілкувалися з пораненими військовослужбовцями. «Бійці з різних силових структур лікуються в цьому медичному закладі і ,нажаль, не до кожного з них, можуть приїхати родичі. Особовий склад Академії зібрав необхідні їм медичні препарати та продукти, і сьогодні ми передали їх в руки пораненим військовослужбовцям. Бачили б ви, які вони були раді нашому візиту», – розповідає сержант Ліля Рибарчук.

Заступник начальника госпіталю з медичного постачання підполковник медичної служби Ярослав Лехмак подякував гвардійцям за візит та підтримку поранених бійців.

«Цей медичний заклад підняв на ноги багато захисників України, які самовіддано захищали нашу країну на сході. Це бійці і Нацгвардії , і Збройних сил і прикордонників – всі вони герої і заслуговують на повагу та підтримку. Сьогодні майбутні офіцери з Академії НГУ передали важливі медикаменти бійцям, а головне поспілкувались із військовослужбовцями, які потребують допомоги для скорішого одужання», – зазначив підполковник медичної служби Ярослав Лехмак.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling