Новости

В академии сухопутных войск выпустили сержантов (фото)

25 февраля 2018 16:32

Під час урочистостей на плацу вишикувалися близько 130 військовослужбовців, які отримали ґрунтовні знання та вже найближчим часом приступлять до виконання своїх службових обов’язків у військових частинах і підрозділах та стануть надійними помічниками для офіцерського корпусу в розбудові вітчизняного війська.

Привітати винуватців свята завітали керівництво Академії, рідні та близькі випускників, представники громадськості та духовенства.

Після напутніх слів розпочалася мить, до якої молодші командири йшли впродовж останніх 2,5 років — вручення дипломів про здобуття військового фаху.

Загалом, попрощалися з навчальним закладом професійні сержанти, які здобули військовий освітній фах за 9 військово-обліковими спеціальностями. Серед них молодші спеціалісти з ремонту та обслуговування автомобільної техніки, організації перевезень і управління на автомобільному транспорті, експлуатації інженерної техніки, забезпечення радіаційного та хімічного контролю, організації зберігання військового майна тощо.

Слід наголосити, що 6 випускників Військового коледжу сержантського складу закінчили навчання на відмінно та отримали дипломи з відзнакою.

Варто зазначити, що чимало випускників брали участь у проведенні антитерористичної операції на сході України.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling