Харьков

На Луганщине гвардейцы знакомятся с историей края, который защищают (фото)

27 февраля 2018 18:14

Військовослужбовці Слобожанської бригади Східного оперативно-територіального об’єднання, які виконують завдання щодо забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях, у вільний від несення служби час відвідали музей в місті Старобільську.

Екскурсоводи розповіли про історію краю, умови життя різних верств населення, видатних персоналіїв, які жили та працювали у Старобільську. Військовослужбовці із задоволенням переглянули експонати з природи Луганського краю, перейнялись культурою та традиціями Старобільщини.

Цікавою для гвардійців стала експозиція «Буремний Донбас: Шлях до Миру». Перші експонати, які надійшли до виставки, були буквально вихоплені з полум’я бою.

«Ми впевнені, що Україна поверне собі мир завдяки силі та жертовності найкращих своїх синів і доньок, а також завдяки небайдужості мільйонів українців, які нині всіма силами допомагають боротьбі. І нехай на цьому шляху ми будемо, як ніколи, мудрими та єдиними», - зазначила провідний екскурсовод Тетяна Володимирівна.

Слова щирої подяки за цікаву та змістовну екскурсію гвардійці залишили у книзі відвідувачів музею.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling