Харьков

В Харькове полиция поймала группу наркодилеров

2 марта 2018 12:11

Два "делка" в течение длительное время занимались реализацией метадона на территории Запорожской и Харьковской областей.

Как сообщает ГУ Нацполиции в Харьковской области, злоумышленники наладится поставки наркотика из Запорожья, пользуясь услугами "Новой почты", а сами наркотики прятали в детских мягких игрушках.

Злочинну діяльність вказаних осіб викрили працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Харківській області. Наприкінці лютого поточного року зловмисники були затримані під час спецоперації, здійсненої силами працівників УПН, Холодногорського відділу поліції, спецпризначенців харківського «КОРДу» під процесуальним керівництвом Харківської місцевої прокуратури №1. Слідчі дії проводилися в рамках кримінального провадження, відкритого за ознаками ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Під час досудового розслідування встановлено, що збутом наркотичних засобів займалися двоє жителів міста Запоріжжя. 32-річний чоловік, раніше засуджений за наркозлочини, відповідав за організацію поставок метадону, його подальший розподіл та контролював надходження грошових коштів. Його 37-річний подільник займався фасуванням наркотичних засобів та здійснював їх збут.

Під час проведення обшуків у затриманих за місцем проживання поліцейські виявили та вилучили близько 155 грамів метадону, розфасовані у пакети для продажу, розрахункову карту одного з банків України, мобільні телефони, електроні ваги, а також автомобіль «AUDI A-6» без номерів державної реєстрації, який зловмисники використовували у злочинній діяльності. Фігуранти затримані у порядку ст. 208 КПК України. На даний час вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Одночасно проводяться заходи щодо встановлення інших осіб, причетних до постачання та незаконного збуту наркотиків.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling