Общество

В Чернигове стартовал проект реабилитации военных "Танцы за мир"

5 марта 2018 07:34

У Чернігові стартував культурно-мистецький проект «Танці за мир», який покликаний сприяти соціальній реабілітації військових за допомогою танцю.

У проекті взяли участь 8 військовослужбовців-учасників АТО, серед яких одна дівчина, з військових частин гарнізону та студенти Національного університету «Чернігівський колегіум» ім. Т.Г. Шевченка.

Ініціаторами та організаторами акції виступили голова Ради ветеранів АТО при Чернігівській міській раді Андрій Требух та депутат Чернігівської міської ради, викладач університету Наталія Хольченкова. Проект втілюється за підтримки Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка, Управління культури та туризму міської ради та Міського палацу культури ім. В.Радченка.

На презентації проекту Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко у своєму вітальному слові сказав, що він підтримує цей проект як прекрасний метод для реабілітації бійців. Адже коли хлопець з дівчиною танцює, то він забуває про війну і зосереджується на прекрасному. Тому такою реабілітацією потрібно займатися, вона ефективна і корисна.

Після презентації проекту учасники балу зробили всім присутнім подарунок — продемонстрували вальс, перший з підготовлених ними для балу танців. А потім мали нагоду поспілкуватися з журналістами та розповісти їм, як проходять їх репетиції та що дає така програма.

27 квітня, як зазначили організатори проекту, планується проведення в Міському палаці культури імені В.Радченка балу «Танці за мир», на який будуть запрошені містяни та військовослужбовці гарнізону.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling